Ebben a cikkben:

Telefonos konzultáció/receptírás

2020. május 19.
2751
Telefonos konzultáció/receptírás

Amennyiben Ön már regisztrált betegünk, rendszeresen szedett gyógyszereit személyes megjelenés nélkül is fel tudjuk írni. A kért gyógyszereket 3 havi időtartamra E- recept (felhő) formájában tudjuk biztosítani, amit Ön TAJ kártyájának bemutatásával tud kiváltani bármelyik gyógyszertárban. A  " Rendeljen most " gombra kattintva indíthat bankkártyás fizetést, ahol adatainak megadása után a rendszer automatikus üzenetet küld orvosának a megrendelt szolgáltatásról. A szolgáltatás ára 5000 Ft/alkalom. 

Amennyiben tanácsot, második szakorvosi véleményt szeretne kérni, rendelőnk telefonon, vagy e-mail-en konzultációs lehetőséget biztosít. Felhívjuk figyelmét, hogy a "távkonzultáció" keretében adott tanácsok nem egyenértékűek a személyes megjelenés során végezhető betegvizsgálattal, így csak abban az esetben kérje ilyen formában segítségünket, ha úgy érzi, hogy személyes megjelenése nem szükséges a probléma megoldásában. A szolgáltatás ára 10000 Ft/ alkalom (10 perc ). A szolgáltatás megrendelése után az Ön által megadott telefonszámon, vagy e-mail-en felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!