E-RECEPT


Amennyiben Ön már regisztrált betegünk, rendszeresen szedett gyógyszereit személyes megjelenés nélkül is fel tudjuk írni. A kért gyógyszereket 3 havi időtartamra E recept formájában tudjuk biztosítani, amit Ön TAJ/személyi igazolványának bemutatásával tud kiváltani a gyógyszertárakban. A szolgáltatás ára 5000 Ft/alkalom.

Recept felírása

telefonon, vagy e-mail-en történő konzultációs lehetőség


Amennyiben tanácsot, második szakorvosi véleményt szeretene kérni, rendelőnk telefonon, vagy e-mail-en konzultációs lehetőséget biztosít. Felhívjuk figyelmét, hogy a "távkonzultáció" keretében adott tanácsok nem egyenértékűek a személyes megjelenés során végezhető betegvizsgálattal, így csak abban az esetben kérje ilyen formában segítségünket, ha úgy érzi, hogy személyes megjelenése nem szükséges a probléma megoldásában. A szolgáltatás ára 10.000 Ft/ alkalom (10 perc ). A " Rendelés most" gombra kattintva a szolgáltatás kifizetése után az Ön által megadott telefonszámon, vagy e-mail-en felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Konzultáció/második vélemény kérése

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!